GRADBENA DELA IN ZAKLJUČNA GRADBENA DELA

BETONSKA in ZIDARSKA DELA

Zidarska dela predstavljajo najpomembnejši element gradnje. Na njih bodo temeljile vse naslednje faze, zato se jih je potrebno lotiti načrtovano s strokovno in kakovostno izdelavo. Za dolgo življenjsko dobo in kvaliteto betonskih del pa je pomembno ustrezno izvedeno betoniranje in izbira betona. Naša ekipa vam bo svetovala pri izbiri najprimernejše rešitve za izdelavo objekta.

Izvajamo veliko vrst zidarskih in betonskih del, kot so:

– zidanje z opeko
– zidanje z betonskimi zidaki
– zidanje s siporeksom
– zidanje dimnikov
– izdelava pregradnih sten
– gradnja prizidkov
– zidanje ali betoniranje ograj in škarp
– betoniranje plošč in temeljev

Ugodna gradbena dela in zidanje hiše Gradnje AS10
Ugodna zidarska dela in različna gradbena delaGradnje AS10
Ugodna zidarska dela in betonitranje in gradbena dela Granje AS10
Gradnja hiše Gradnje AS10 3
Gradnja hiše Gradnje AS10
Gradnja hiše Gradnje AS10 1
previous arrow
next arrow

SLIKOPLESKARSTVO

Za profesionalno pobarvane stene v stanovanju poskrbi naša ekipa z večletnimi izkušnjami pleskanja in beljenja sten. Pri delu uporabljamo le preverjene in kvalitetne materiale, pred pričetkom pa si vedno stanje ogledamo in pripravimo načrt za delo. Izbira barv notranjih prostorov je za nekoga lahko težka odločitev, zato vam z veseljem svetujemo.

Pred pričetkom vso pohištvo in elemente odstranimo s prostora oziroma zaščitimo s folijo in pleskarskim trakom. Med delom smo natančni in previdni da ne umažemo vsega. Po opravljenem projektu pa za seboj generalno počistimo in pripravimo za vselitev.

 

Kako se rešiti plesni?

Težave s plesnijo se lahko hitro pojavijo v prostorih kjer preživljamo največ časa. V bivalnih prostorih je lahko zelo neprijetna, ne le zaradi zatohlega vonja, negativno vpliva tudi na vaše zdravje! Priskočili vam bomo na pomoč z odstranitvijo plesni in barvanjem sten po vaših željah. Svetujemo vam lahko na področju prezračevanja, saj so slabo prezračevani prostori eden glavnih razlogov za zadrževanje vlage in posledično nastanek plesni.

Naj bo dom prijetnejši s sveže pobarvanimi stenami!

FASADERSTVO

Fasada hiši doda končen videz in toplino. Vaš dom zaščiti pred zunanjimi vplivi in temperaturnimi razlikami znotraj in zunaj. Za energetsko učinkovitost hiše ali objekta je pomembna primerna toplotna izolacija zunanjih sten. Če je izolacija objekta slabo narejena ali je nimamo lahko izgubimo ogromno toplotne energije, kar posledično zelo poveča stroške ogrevanja. Pri izdelavi fasade sledimo naslednjim korakom:

  • Fasadno lepilo za lepljenje izolacijskih plošč
  • Ustrezna izolacija
  • Fasadno lepilo
  • Armirna mreža
  • Osnovni premaz
  • Zaključni sloj
  •  

Naši strokovnjaki vam bodo na podlagi dolgoletnih izkušenj izelovanja fasad lahko ustrezno svetovali in  fasaderska dela opravili profesionalno in natančno.

RUŠITVE

Ste se vselili v novo stanovanje ali hišo in si želite drugačno ureditev prostorov? Pri rušitvi sten v večstanovanjskih stavbah morate biti še posebno pozorni saj se med seboj razlikujejo. Stene so lahko nosilne ali nenosilne kar vpliva na potek pri rušenju. Pri vsakem rušenju, ki ga opravljamo se naši zaposleni pozanimajo kaj je potrebno porušiti, iz kakšnega materiala je in na kako dostopnem mestu je.

Izvajamo:

PODI

Opravljamo dela:

KROVSTVO IN KLEPARSKA DELA

Kakovostna narejena streha je ključnega pomena, da ne pride do zamakanja ob večjih nalivih  in posledično do poškodb lesne konstrukcije ostrešja. Je najbolj izpostavljen del vsakega objekta, zato mora uspešno vzdržati vse možne vremenske razmere. Pri prenovi strehe se lahko ohrani stara konstrukcija le v primeru, da je dobro ohranjena. Če je lesena konstrukcija poškodovana, prenovimo ostrešje in poskrbimo za menjavo z novo kritino, ureditev žlebov in ostalih zaključkov.