NEKAJ O NAŠEM PODJETJU GRADNJE AS10

IMAMO

več let izkušenj in znanja

Z gradbenimi deli se naši zaposleni ukvarjajo že nekaj let. Samo podjetje strmi k poštenosti, zadovoljstvu stranke,  realizaciji in raznovrstnosti samih del.  Od odprtja podjetja smo opravljali več vrst del, kot so kompletna gradnja hiše,  gradnja večnamenskih stavb, adaptacija kopalnice, prenova stanovanja, vodoinštalaterstvo, polaganje raznovrstnih materialov (polaganje keramike, polaganje parketa, laminat, vinil) itd. Nudimo selitveni seris za selitev, ugodni prevoz gradbenega materiala, odvoz materiala, rušitve, itd.

OBVLADAMO

Ureditev vodovodne inštalacije in celotno prenovo kopalnice

Celotna prenova kopalnice in vodovodna inštalacija sta trenutno najpogostje zahteva naših strank – za določeno področje smo tudi najbolje specializirani. Priskrbimo od dobave materiala in kopalniških elementov, demontaže starih elementov, za vodoinštalaterska dela, polaganje ploščic, montažo elementov, do končnega čiščenja kopalnice. Seveda pa smo specializirani  tudi na mnogo drugih področjih, ki jih nadete med našimi

STORITVAMI. 

Vsi strokovnjaki na enem mestu!

Imamo strokovnjake na različnih področjih, vsem pa je pomemno kakovostno opravljanje del in končno zadovoljstvo stranke. Podjetje Gradnje AS10 se trudi priskrbeti najboljše materiale in elemente za ugodno ceno, ki jih potrebujete pri gradnji ali prenovi.

Bonitetna ocena A+ za leto 2023

Certifikat Companywall d.o.o. potrjuje, da je naše podjetje uvrščeno v skupino podjetji z najboljšo bonitetno oceno v Sloveniji.

ZAPOSLJUJEMO

Te zanima delo v naši ekipi?

Imaš izkušnje na področju gradbenih del ali pa si specializiran/-a v določeni gradbeni stroki? Si pošten/-a, deloven/-a, in pripravljen/-a na delo v ekipi? Svojo prijavo z življenjepisom nam lahko pošlješ na email: info@gradnje-as10.si.

Pojdi na